< întoarce înapoi
TOP_LOGO_ALT
ru

Blog

Mafia.md
02.03.2024
Nu stiți unde să mergeți in Chișinău, astfel încât să puteți petrece timpul bine și cu avantaj? Participați la "Mafia" prin simpla înscriere pentru acest joc captivant.

Alăturăte chiar acum echipei noastre, dacă nu ai idei pentru a-ți petrece timpul liber, dacă toate variantele obișnuite deja îți par plictisitoare, dacă dorești ceva nou de la viață! Îți propunem să devii o parte a echipei noastre — oameni prietenoși, pasionați de un joc intelectual-detectiv - «Mafia»! 

mafia personajele
01.03.2024
Nu știi unde poți merge la Chișinău, astfel că timpul petrecut a lăsat o experiență și o experiență de neuitat?

Mafia este un joc de rol în care participă două echipe. Sarcina este de a câștiga! Detectiv și joc intelectual, care vă va lăsa emoții de neuitat și impresii vii. Toate acțiunile din ea se întâmplă pas cu pas, cu utilizarea diferitelor abilități deductive și a gândirii logice.

unde să întâlnești o fată
01.03.2024
"Vreau să fac cunoștință cu o fată" – o dorință veșnică și foarte arzătoare în ultima perioadă. La masă "mafia" o sa ai posibilitatea de a face cunoștință cu o fată de vis.

Nu știi unde și cum să faci cunoștință cu o fată? Atunci te ajutăm noi. La masa de joc "MAFIA", ai o ocazie perfectă să întâlenști o fată frumoasă, interesantă și desigur - să o cunoști mai bine. "Mafia" este un joc intelectual uimitor și interesant, care vă poate oferi un timp liber excelent și o mulțime de emoții de neuitat. Un joc care intrigă și atrage, care poate deveni o parte din viața ta și de asemenea, poate aduce multe schimbări importante în ea!

unde să meargă în week-end - joc mafia
29.02.2024
Nu poate sa ei decizia, unde sa ptreci weekend-ul? Cel mai vestit joc de echipa in lume - "Mafia" va ateapta!

"Mafia" este un joc detectiv de comandă, care are o bază intelectuală și psihologică. Role-play, care vă ajută să vă dezvăluiți din diferite părți. Mafia.md vă oferă o soluție, unde să mergeți în weekend. Timpul petrecut în joc va lăsa amintiri minunate, iar jocul în sine poate deveni distracția dvs. constantă.

 

mafia md contact form
mafia md contact form

Lăsați o cerere să participe la joc

Trimiteți o aplicație
Copyright 2017 Создание сайта Studio Webmaster