< întoarce înapoi
TOP_LOGO_ALT
ru

"Vreau să fac cunoștință cu o fată" – o dorință veșnică și foarte arzătoare în ultima perioadă. La masă "mafia" o sa ai posibilitatea de a face cunoștință cu o fată de vis.

Nu știi unde și cum să faci cunoștință cu o fată? Atunci te ajutăm noi. La masa de joc "MAFIA", ai o ocazie perfectă să întâlenști o fată frumoasă, interesantă și desigur - să o cunoști mai bine. "Mafia" este un joc intelectual uimitor și interesant, care vă poate oferi un timp liber excelent și o mulțime de emoții de neuitat. Un joc care intrigă și atrage, care poate deveni o parte din viața ta și de asemenea, poate aduce multe schimbări importante în ea!

"Vreau să fac cunoștință cu o fată" – o dorință veșnică și foarte arzătoare în ultima perioadă. Dacă citiți asta cu siguranță vă regăsiți. Atunci alăturăte echipei noastre și vei avea posibilitatea să cunoști o fată interesantă fără prea mult efort.

Mafia.md - un loc unde poți întâlni o fată pentru o relație!

Mafia.md - oferă o oportunitate uimitoare:

 • petrece o seară la masa de joc în compania unor prieteni vechi și noi cunoștințe;
 • relaxați-vă într-un mod nou și interesant;
 • fă cunoștință cu o fată care ar putea deveni ușor prietena ta.

 

Oare nu este frumos? Într-o seară, viața ta se poate schimba. Jucând la masa "Mafia", s-au regăsit un număr mare de oameni. 15 dintre ei, au format căsnicii fericite, mulțumită echipei noastre. Fiindcă «Mafia» nu este doar un joc interactiv uimitor, «Mafia» mai este și o opurtunitate eficientă de comunicare între oameni, într-o ambianță plăcută și prietenoasă.

Mafia.md este o echipă care știe cum să faci cunoștință cu o fată!

Pe fiecare client îl întîlnim familiar, oferindu-i asistență și sprijin, ceea ce contribuie la adaptarea rapidă și la un sentiment de unitate cu echipa noastră. Acesta este un fapt care vă va motiva ușor să cunoașteți o fată interesantă datorită ”Mafia”. Echipa noastră vă va spune toate regulile jocului și va răspunde la toate întrebările. Managerii noștri vă vor face cunoștință cu toți membrii clubului.

Jocul care transformă!

Noua dvs. personalitate vă va ajuta să vă faceți cunoștință cu fată!

"Mafia" dezvăluie în tine multe calități și abilități pe care nu le-ai observat anterior în tine:

 • talentul persuasiunii, arta de a convinge;
 • înțelegerea și analiza comportamentului uman;
 • capacitatăți oratorice de a ține un discurs;
 • construirea unei strategii de joc și un comportament bazat pe gîndire logică;
 • manipularea și controlul emoțiilor;
 • intuiție.

Dacă înainte ați fost, mai mult retras și nu prea sociabil, în timpul jocului vă garantăm că lucrurile se vor schimba. Fiindcă știm asta din experiență. Puteți ușor să vă familiarizați cu o fată pentru a dezvolta o relație și - de ce nu, chiar să deveniți cu adevărat fericit.

În «Mafia» nu există nimic imposibil!

Un joc care învață!

Alăturați-vă echipei noastre. Astfel ve-ți obține un număr imens de abilități care vor fi utile în viața privată cît și la muncă. «Mafia» te va invăța:

 • să devii un lider de invidiat;
 • să devii un negociator convingător;
 • dezvolți rezistența la stres;
 • să minți cu adevărat, astfel încât nimeni să nu aibă dubii;
 • să îți controlezi emoțiile.

Datorită abilităților dobândite, nu veți avea probleme să faceți cunoștință cu o fată!

Vă provocăm chiar acum să participați la o confruntare interactivă și interesantă între civili și Mafia! Poate în acest proces ați putea găsi anume acea domnișoară specială. Mafia este un joc interesant, care va oferi o avalanșă de discuții interesante și emoții aprinse.

Mafia.md – un joc interesant și accesibil pentru fiecare!

 

 

mafia md contact form
mafia md contact form

Lăsați o cerere să participe la joc

Trimiteți o aplicație
Copyright 2017 Создание сайта Studio Webmaster