< întoarce înapoi
TOP_LOGO_ALT
ru

Nu stiți unde să mergeți in Chișinău, astfel încât să puteți petrece timpul bine și cu avantaj? Participați la "Mafia" prin simpla înscriere pentru acest joc captivant.

Alăturăte chiar acum echipei noastre, dacă nu ai idei pentru a-ți petrece timpul liber, dacă toate variantele obișnuite deja îți par plictisitoare, dacă dorești ceva nou de la viață! Îți propunem să devii o parte a echipei noastre — oameni prietenoși, pasionați de un joc intelectual-detectiv - «Mafia»! 

Mafia — este un joc al cărui personaje sunt împărțite în mafioți și civili. Astfel «Mafia» este gata să atragă absolut orice doritor pasionat de adrenalină, intrigă și senzații tari.

Mafia.md - locul unde poți merge cu o fată în Chișinău!

куда пойти в КишиневеAi decis să petreci o seară interesantă cu pentru prietena ta? Nu știi unde să mergeți în Chisinau, astfel încît să-i faci o surpriză plăcută? Noi avem o soluție în acest sens. Înscriete în «MAFIA» - este un joc de rol în echipă care promovează dezvoltarea personală.  Prietena ta va rămâne mulțumită de emoțiile uimitoare pe care le v-a obține în timpul jocului și desigur, vei putea observa ușor, un ”progres” în relația voastră, fiindcă «Mafia» este și un mijloc de comunicare eficient. Mafia, joc, personaje - aceste trei lucruri vor fi interesante pentru tine și prietena ta și de asemenea ele vor aduce multe impresii de neuitat. «Mafia» este unul dintre cele mai populare jocuri de masă din lume. Mafia.md - o opțiune excelentă, și potrivită pentru a petrece timpul cu prietena in Chisinau.

Un joc care învață și te dezvoltă ca personalitate!

Unde să mergem în Chișinău? Recreere și divertisment - sunt prezente o mulțime de opțiuni dar la un moment dat ele devin un fel de rutină care nu te mai uimesc cu nimic. Există o dorință de ceva original, nou și interesant atunci cînd vine vorba de timpul liber, iar noi putem oferi acest lucru. Jocul Mafia vă v-a satisface total această dorință. Nu veți găsi un alt loc în Chișinău unde să puteți obține atât de multă dispoziție, experiență, skill-uri și cunoștințe noi.

Participarea la jocul "Mafia" oferă posibilitatea de a obține diferite abilități importante:

  • arta oratorică și adaptarea de a ține un discurs public;
  • calități de leadership;
  • abilități de negociere;
  • capacitatea de a convinge;
  • capacitatea de a observa cînd oamenii mint;
  • dezvoltarea intuiției;
  • dezvoltarea rezistenței la stres.

Există multe alte avantaje, deci este mai bine să vă grăbiți și să nu ratați ocazia. Înregistrează-te în Mafia și bucură-te de un timp liber petrecut confortabil, interesant și de asemenea de o dezvoltare personală utilă în orice domeniu.

Mafia.md - un loc în Chișinău, accesibil pentru toți!

Fiecare client este întîmpinat cu căldură, oferindui-se asistență și sprijin, ceea ce contribuie la adaptarea rapidă și crearea unui sentiment de unitate în echipa noastră. Managerii vă vor spune regulile jocului și vă vor răspunde la toate întrebările. Jucînd «Mafia» cîștigi în același timp:

  • capacitatea de lucru în echipă (fie ca lider sau membru);
  • prieteni noi și cunoștințe;
  • chiar și o viitoare prietenă; (de ce și nu?).

De altfel este o posibilitate reală. Mafia a unit mulți oameni în relații armonioase. Iar dintre ei 15 cupluri s-au căsătorit - un indicator uimitor în ai noștri 7 ani de activitate. Suntem mândri de asta!

Vă propunem să participați la o confruntare interesantă între civili și mafia! Mafia - este un joc, al cărui caracter va oferi discuții interesante și emoții aprinse.

Mafia.md este un loc unde puteți merge in Chișinău cu o fată sau cu prietenii. Acesta va deveni, fără să realizați un loc, unde vă regăsiți și unde vă veți simți confortabil pentru a petrece timpul liber.

 

mafia md contact form
mafia md contact form

Lăsați o cerere să participe la joc

Trimiteți o aplicație
Copyright 2017 Создание сайта Studio Webmaster